Monday, May 4, 2009

telekung, boleh?

okay. this is ultimately unbealivable. ada ke patut i kene tahan after morning rocall tadi sebab pengawas kata tudung singkat?! i dont know how big should my tudung be to satisfy them. oh emm gee, tudung ku singkat? apekah ini? excuse you. ini bukan sekolah agama, hello. nak buat peraturan sendiri pulak. kalau tudng i memang singkat tu, tak kesah la kene tegur. tapi ni, astaga biase je ok. even my friend yg dulu sekolah agama pon terkejut yg kiteorg kene tahan. btw, dina pon kene tahan sekali. and the worst part is they asked us to buy tudung labuh from seniors. ngek ngok giler kan? kalau nak ikutkan, ramai lagi yg pakai tudung sama saiz ngan kitorang, tp kitorang je yg selalu kena aim ngan pengawas. huh.

mmg geram gilerla and kitorg plan utk perli diorang ngan pinjam tudung labuh budak yg sekolah agama tu and pakai. biar dorang tau. HAHA

btw, tudung yang dorang kate singkat tu is the same tudung i wore at smart. so, singkat ke?



____________________________________________________________


mission accomplished ;)



believe it or not? BELIEVE IT












we rocked the "tudung labuh" HAHA

















tp kitorg pakai sehari jelah.
HAHA

offline blog,
nadiahbs

2 comments:

sakkara said...

HAHAHAHAH!!! XBOLE BLA!!!!

NadiahBS. said...

HAHA
mmg pon.
head prefect tgk kitorg pon ketawe.
haha

sume pndg je mase kitorg pakai.
HAHA