Monday, December 14, 2009

loner

today i've got tuition classes from 10 am to 3 pm. i know, lama giler kan? haih. masa first period which is physics, i dah start sleepy. what? the teacher was too boring and i dont understand i think of what he's talking about. so, i turn on my handphone's music player and pluck my earphone to ease my feel of wanting to sleep. haha. second period was bahasa melayu. thank god the teacher not that bored but after one hour, i felt sleepy again and the music came to the rescue. haha. after that was recess and the last period was english. i texted with asifa. then, tetibe battery phone i dah nak kong. adoi. so i try not to use my phone anymore since i need to call my father to pick me up later.

habis tuition. ingat ke nak lepak ngan dina as usual tapi bila keluar je dari tuition centre tu, kakak dia dah tunggu kat kereta. so, last-last i walked alone to the megamall. i kesepian dan keseorangan. so, i took out my phone from the bag and what the heck, battery dah abis teros. haish. malang nya. sampai je megamall i teros jalan menuju ke mcdonald. lapar giler doe. i pon dengan muka tak leh bla duduk la sorang-sorang makan. pandang kanan pandang kiri dan i terfikir "adakah hari ini hari keseorangan sedunia?" haha bodohkan? sebab i nampak seorang lelaki ni dalam around 30-an makan sorang-sorang dengan muka yang sepi. and suddenly, ade lagi sorang juga baru sampai, makan sorang-sorang juga. haha. muka macam tak leh bla giler, macam bujang terlajak. haha.

pas makan, i round-round lah. masok keluar kedai and butik je. pastu lalu deli country jumpa la my smart senior. die kerja kat situ. i pon pegi lah kat dia, borak-borak kejap and bla. fuuh, at least dapat jugak membasahkan bibir and lidah dengan kata-kata. yelah, jalan sorang-sorang.
takkan nak cakap sorang-sorang jugak kot. haha

pastu lepas dah puas round megamall, i pon keluar la heading to my dad's office. tanye stuff abah, dia kata abah dah turun. ingat ke abah kat restoran taj lepak-lepak macam biasa. so, call la dia guna office's telephone. tengok-tengok, dia dah on the way balik rumah. haish. double malang. so, dia pon patah balik lah amik i. haha.

dalam kereta pulak, my dad membebel pulak pasal laptop dia yang i and adik i guna pastu tetibe je rosak. haha. agak lama jugak la dia cakap pasal laptop dia tu. triple malang kan kena tahan deria telinga daripada segala perkataan yang mencurah-curah keluar itu. haha
dan akhirnya sampai lah rumah setelah singgah di beberapa kedai makan untuk membeli lauk oleh kerana ma ada kat kuching and takde orang nak masak.




haih. i have no idea why i tell you guys all this thing. haha

10 comments:

BiteMyShorts said...

didn't meant to brag or anything .
but i'm done with school !
no more homeworks .
no more tuition .

YAYYY !
HAHAHAHA .

good luck on your future undertakings ;)

little miss excited said...

nadiahbs.
sy fahamm..
(kata2 jujur)

nadiahbs said...

rysha,
x aci!

nadiahbs said...

waahh
tiya mmg slalu memahami
haha

abdulARIAN said...

nad. hahahahha.

my[s]ara said...

hey sape die yg dh keje kat mega 2..??nak taw3x..

nadiahbs said...

afiq,
ape ketawe2?
spptutnye simpati tau x.
haha

nadiahbs said...

kak mai,
bukan senior sester la.
senior smart.
kak saf

SaZaY said...

what u said 'bout our phsic teacher is true!i agreed wif u!haha

nadiahbs said...

haha
aiyo
xtau ape yg die merepek
haha