Thursday, November 17, 2011

Footprints on the worn-out road

When my body needs some good rest, this is the best place ;
So yeah, like all of you guys out there, i'm also on my semester breakkkkkk ! and yes, that photo is my room in Kolej Kediaman Akasia. decorated 'em a lil bit, love to stick good old memories photos on the wall. give me a huge smile everytime i wake up in the morning. :)

Semester 1 is over.

Semester 2 will come next, InsyaAllah. Nt sure when is the exact date, but January will mark the end of my holidays.

I've learned a lot, and being an observant person as i always am, eceehh macam poyo gila je an, i got to see many things from different views, different perspectives. yang mana, semua benda berlaku dengan cara masing-masing, or I might say, with no rule. bukan no rule, as in langsung takde peraturan and stuff. but no rule as in bergerak dengan sendiri, berputar dengan kemahuan n cara berbeza. kolej buat kita lagi rasa luas pemikiran, pandangan kita berubah dan setiap hari adalah seperti hari yang kita baru jejak kaki di dunia. like a new born baby, different things we seen each and every day. rasa puas kadang-kadang, sebab time kita dalam difficulties or 'forever alone' bak kata Afiqah, kita akan rasa yang kita sebenarnya hidup ! :) baru rasa diri ini manusia haha. baru rasa guna seluruh anugerah yang Allah kasi ni untuk survive every obstacles and circumstances. baru lah, betul-betul hidup, orang kata an.

and for me, sometimes, being alone itu ada juga hebatnya. yelah, kadang-kadang itu lah apa yang buat Nadiahbs ni, Nadiahbs. get it? yelah, when i'm alone, i let myself to swim deep through the world. the real world. and itu yang mould me to whom i am, now. sebab i try to learn and make anything that i see and witness as a guide for me to draw every step of my life. being a loner, is not bad after all. ( am nt saying am a loner haha )

i still got some good friends to hangout and mingle with. cause we are nothing without friends, right? Alhamdulillah, makin lama, kawan makin bertambah. bak kata suarakopihitam, kita perlu buat tiada perbandingan. ya, dan i tried not to compare on how my old friends and my new friends are. there are different, every single of them. because human are born to act and behave differently. so, it'll be just a waste of time if i keep on comparing and complaining about it. :)

and for my studies, hurm, belajar apa yang tak pernah susah? tapi InsyaAllah, i'll try my hardest to excel in this course. baru A-level nadiah, jangan start complain lagi, degree pun tk masuk lagi. 3 semester lagi, keep on going jyeah !

And of all that, i hope my next sem would be great and full of fun. less stress hopefully. ;)




2 comments:

Hg said...

true that! tak perlu banding kawan dulu dan kawan sekarang. semua ada kelebihan masing2 :)

NadiahBS said...

yeah :)