Saturday, December 11, 2010

check check, rock rock.

video

ini adalah video rehearsal kami sebelum perform pada malam terakhir di sester. ini last minute punye persembahan lah kiranya. plus, lirik tu dibuat hanya satu dua jam sebelum persembahan haha. we're not rockstars and not even close to the term of 'singers'. so, this is just plain simple. :)


ini lirik nya ;

kami ada sorang cikgu nama dia rozazat,
dia seorang baik hati dan penyayang,
cikgu, cikgu caring sangat.
lepas exam cikgu tunggu kami depan kelas,
cikgu tunggu dengan tanya "ok ke tak?"
kami jawab, "okay aje"

sebenarnya,
sebenarnya,
debor rasa,
redho aje,
debor rasa,
debor rasa,
redho aje,
redho aje.

satu hari kami dengar cerita checking murid,
kami lari naik bilik sorok handset,
kami, kami takut sangat.
benar kata peribahasa malang tak berbau,
sorok giler-giler cikgu jumpa jugak,
kami, kami hairan sangat.

cikgu norlina,
instinct bagus,
power gila,
warden kami.
cikgu norlina,
instinct bagus,
power gila,
warden kami.

aspuri dan aspura memang selalu bergaduh,
gaduh-gaduh tapi ada yang bercinta,

konon benci tapi sayang.

kini tiba masa kita ucap selamat tinggal,

rasa sebak tinggal sester tapi terpaksa,
kami sayang sester sangat.

hati berat,
macam batu,
sayang sester,
selamat tinggal.

No comments: