Thursday, January 20, 2011

awrk, bacew tauw apew titew tulis niew.

"AWARK NIEW KAN, JAHART LAR TITEW BITAUW MAMA TITEW BARU TAU. AWARK TAU TARK, TITEW KAN, TAYANG AWARK TANGAT-TANGAT. AWARK TOMEW LAR. EHH, AWARK. TITEW DAH NANTOK LA SKUNK. TITEW NARK TITOW DULU. "

translation : awak ni kan, jahat la. kita bitau mama kita baru tau. awak tau tak, kita kan, sayang awak sangat-sangat. awak comel la. eh, awak. kita dah ngantok la sekarang. kita nak tido dulu.


wahh. hebat nya cara anda type. lidah terbelit ke pelat? apesal bila cakap tak pelat pulak? hang ingat comel sangat lah hang tulis camtu? stylo la kononnya.

*gelak tak hengat sampai terguling-guling bawah katil*

dah susah payah cikgu ajar hang bahasa melayu kat sekolah. ini hasilnya? hang tu agak-agak lah nak eja pon. kalau buat singkatan ejaan tu takpelah kan kalau sikit-sikit. ni terover W n TERPELAT tu apesal. tulis secara moderate sudah. ha' macam si penulis ni menulis. kan senang nak faham. bukan bangga diri, tapi sakit mata lah kalau baca. nak faham satu hal. haish.

bukannya apa kan, cuma nak nasihat je. karang malu pula kalau kena sound depan-depan. tapi aku tak tujukan secara specific kepada siapa-siapa. tetibe je nak cakap pasal benda ni. sebab kadang-kadang bengang juga kalau orang tulis camni. macam susah je kan nak eja betol-betol. kalau nak tunjuk cool tu, bukan dengan cara ni. sebab type macam tu memang haram lah nak cool haha.

sorry lah ek kalau over-over pasal ni tapi seriously, siapa je yang suka kalau orang tulis macam tu. kan kan? kalau sesiapa yang setuju pasal benda ni, sila lah sengih sampai gusi lepak luar ;)




p/s : sorry lah, kalau ada any reader yang memang style dia tulis camtu. silalah ubah demi kebaikan. *thumbs up*

5 comments:

toyek_farid said...

ha3.entri yg mnarik!thumbs up.hak3.ak pun sgt REZAK ngan org2 gni.ha3.nmpak mnja la knon.ha3

Shima Hishamuddin said...

haha nad, u shouold read this :D

http://cikepal06.blogspot.com/2011/01/status-status-di-facebook-atau-ragam.html

nadiahbs said...

farid ; haha. titew porn rasew rezark jugark lar. titew samew ! HAHAHAHAHAHAHAHHA

*kan pon dah jd PORN haha*

nadiahbs said...

shima ; haha kelakar. tp mmg kenyataan pun kan.

toyek_farid said...

ha3.klako3.golek2 ak nih.18XX tu.