Thursday, April 28, 2011

flashback of 1957

hey guys. sekarang ni, sign in je facebook mesti semua orang pun tengah kecoh-kecoh pasal tawaran matrikulasi. well, i pon nak kecoh-kecoh jugak kan HARHAR.

and tadaaa !


yes, i got Matrikulasi Melaka. *keningkening*

happy lah jugak kan, since melaka was my first choice masa apply for matrix ni. but i'm not sure yet nak masuk ke tak, tengah tunggu UPU lagi ( i've been told yang bulan mei baru keluar result UPU ).

please please please, hopefully dapat UM.

oh, ni nak habaq mai ni kenapa i pilih Melaka. well, itu adalah kerana, saya s
elalu sangat sering adore akan seni bina di melaka. and i suka sangat and rasa alive ( alive lah sangat kan =.= ) everytime menjejakkan kaki di sana. entah, maybe it reminds me of the past, the history ( walaupun subjek sejarah itu sangat liat untuk gue ) yang memberi rasa bangga dengan Malaysia ( ecehh over tau ) and sumpah bandar melaka ni memang, pandang kiri pandang kanan, i akan waahhh wowww uuuuu aaaaaa. HAHA.


NAISSS !
dah ni kerja nak melancong ke study ni -.-


3 comments:

aqiela said...

nad,,
insyallah dapat asasi UM..huhuh

EFAN said...

tahniah larh.
aku pahang ag.
so boring

nadiahbs said...

qilah : insyaAllah :)

efan : tu lah. boring kot asyik phg je. nasib baik x dpt. apply phg tp 3rd choice haha.