Thursday, May 12, 2011

terlalu childish untuk college? NO lah !

yes. harini dapat fail dari UM. setelah tertanya-tanya bagaimana dress code segala bagai ketika belajar di UM nanti and tadaa ! semuanya terjawab dalam fail ini dimana ada banyak helaian termasuklah surat tawaran, dress code, surat pemeriksaan doktor etc.

and apparently, di UM hanya boleh pakai baju kurung/kebaya/kebarung. so like hostel. and kebaya tu macam pelik je kalau nak pakai pegi kelas kan. macam terlebih over melaram haha. kalau ada event or function tu takpe lah jugak kan. setakat pegi class, baju kurung dah memadai ohh. :)





dan ini dapat link dari kawan pasal UM untuk asasi lah. bila dah baca ni, barulah tersemangat sikit kan rasa nak start belajar. sebab memang sebenarnya before this sumpah malas and tak terasa girang gemirang pun nak start belajar semula.

btw, saya akan mendaftar di UM pada 29 may 2011 !



p/s : ini link bekas pelajar asasi UM, silalah baca ya :) ----> PASUM



4 comments:

Shima Hishamuddin said...

haha sye bru dpt tahu dri kwn sye pasal kne pakai bju kurung utk asasi, ciss bru igt nk pakai sluar ke ape kn. hhahaha

Hg said...

i just got this too pagi tadiii! see you there i guess? hopefully not. haha.

asma nur atirah said...

jmpe di sane. hehehe :)

nadiahbs said...

shima ; ha' tulah. haih. macam prep je.

husna ; haha hope not.


asma ; yeahh :)