Friday, March 11, 2011

slow shutter speed.

maka, malam tadi setelah berblog walking di satu blog untuk newbies dalam photography, saya pun telah membuat beberapa experiment. mula-mula, nak warm up tu, gambar tak jadi sangat. kemudian, beransur hebat. harhar. riak nampak? hebat lah sangat kan. padahal biasa je =.=














































































yang terakhir tu macam makhluk asing yang baru turun ke Bumi kan? sila lah angguk, wahai penduduk Bumi. *keningkening*

3 comments:

Muhammad Al Amin said...

cmne nak buat?

Shima Hishamuddin said...

coool gila ! :)

nadiahbs said...

amin ; kena guna slow shutter speed lah. lepas tu awak buat guna torch light or laser ke bentuk yg awak nak. so, nanti akan jadi lahh.

shima ; haha. mmg cool pun :D